Denny Caknan Sugeng Dalu MP3

Denny Caknan Sugeng Dalu MP3.

Setelah sukses dengan Lagu Kartonyono Medot Janji, Denny Caknan meliris Lagu Sugeng Dalu.

Lagu ( Sugeng Dalu) berbahasa Jawa itu diciptakan dan dipopulerkan Denny Caknan.

Denny Caknan
Sejak diunggah di Channel YouTube Denny Caknan, 7 Agustus 2019, video klip Lagu Sugeng Dalu telah ditonton lebih 116 juta kali.

Berikut Lirik Lagu Sugeng Dalu Denny Caknan

Sugeng dalu 
ati seng biyen tau ngelarani 
wes suwe we ra rene 
we lungo mung masalah sepele 
we golek liane 

tambah loro 
yakin we teko nambahi sengsoro 
ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali 
karo gedhe duwure balungan mu 

aku wes ora gagas kata luka 
wes cukup wingi rapengen mbaleni
mario leh mu dolanan ati 
wes wayahe we kapok mblenjani 

reff : 
udan tangise ati
saiki wes rodo terang 
masio isih kadang klelingan 
kowe seng tak sayang sayang 

saiki mung crito loro 
mpun kadung mbekas ning dodo 
perihe ati seng mbok paringi 
wes cukup ra bakal tak baleni 

Tidak ada komentar untuk "Denny Caknan Sugeng Dalu MP3"